‘Me Skënderbeun në krye, shqiptarët ‘shokuan’ Evropën’, historiani Ferit Duka: Ka meritë në shpëtimin e Qytetërimit Perëndimor, referencë për brezat!

17 Janar, 19:25

Në 556-vjetorin e vdekjes së Skënderbeut, studiuesit sjellin në vëmendje kontributin e paçmuar të heroit kombëtar, që udhëhoqi shqiptarët në luftën me superfuqinë osmane, si u rrit prestigji i Shqipërisë falë tij dhe veprat që u shkruan për të.