Ministrja e 'Shëndetësisë' inspekton punimet në Spitalin e Kukësit: Së shpejti hapet urgjenca dhe kirurgjia e re, brenda 2022 përfundon i gjithë korpusi spitalor

7 Dhjetor 2021, 16:24

Investimi në Spitalin Rajonal Kukës që po kryhet nga qeveria shqiptare në vlerën e rreth 3 milionë eurove, për të garantuar shërbim shëndetësor me standarde bashkëkohore për banorët e kësaj zone.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha