Ministrja e Shëndetësisë në qendrën shëndetësore verore Velipojë: Mbi 20 mijë pushues kanë marrë shërbim shëndetësor në zonat turistike

30 Korrik, 13:22

Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale Ogerta Manastirliu, ka inspektuar nga afër qendrën shëndetësore verore Velipojë, një prej qendrave me fluksin më të lartë të pushuesve në zonat turistike. Manastirliu tha se në qendrat shëndetësore verore në të gjithë vendin janë mbi 20 mijë pushues që kanë marrë shërbim, teksa foli për organizmin e shërbimit në territor me qendrën kombëtare të urgjencës mjekësore. 

Kategori të tjera