Mjekja Endokrinologe: Kujdesuni për stilin e jetës dhe ushqimet, për të mbajtur në kontroll diabetin

4 Qershor, 20:40

E ftuar në emisionin “Klinika 24” në Report TV, me moderatore Doreada Mio, ishte Mjekja endokrinologe Entela Puca e cila foli për njerëzit që bashkëjetojnë me diabetin dhe që sipas studimeve të fundit, mund të marrin një lloj insuline të vecantë një herë në javë. Sipas EMA, certifikimi do të bëhet shumë shpejt.