Mjekja Obstetër-gjinekologe Otilja Dekovi: Besojini mjekut tuaj gjinekolog sado të vështira mund të duken shtatëzanitë

4 Qershor, 20:38

E ftuar në emisionin “Klinika 24” në Report TV, me moderatore Doreada Mio, ishte Mjekja Obstetër-gjinekologe Otilja Dekovi e cila foli për shëndetin riprodhues dhe riprodhimin e asistuar, apo riprodhimi me ndihmë e mjekut.