Moti i keq në vend, dëmtohen urat dhe ujësjellësat në disa fshatra të Pukës! Vështirësi në lëvizjen e automjeteve në Shëngjin

27 Shtator, 08:57

Moti i keq me reshje shiu dhe stuhi ka krijuar problemet e para në disa qytete.

Kategori të tjera