‘Moto Fest’, Festivali me 500 motoristë 'Harley Davidson' dhe muzikë rock zbukuron mbrëmjen në Durrës

24 Shtator, 19:51

Mbrëmjen e sotme “MOTO FEST 2022” mbajtur në qyteti e Durrësit, priti mbi 500 motoristë nga vendi dhe rajoni në shetitoren Taulantia zhvillohet.

Kategori të tjera