Mungoi në takimin me Blinken, Basha: Komunikoj çdo javë me përfaqësuesit amerikanë në Tiranë dhe interlokutorët në SHBA

9 Prill, 18:09

Basha në 'Studio Live' iu përgjigj pyetjes së Arbër Hitajt mbi mungesën e tij në takimin me sekretarin Blinken kur ky i fundit erdhi në Tiranë gjatë fundit të muajit shkurt.