Na presin ditë me temperatura të ulëta, kujdes me ushqimin! Mjekët rekomandojnë nga 1 deri 1.5 litra pije të ngrohta në ditë

5 Shkurt, 16:10

Ballkani do të përfshihet nga ditë të acarta javën e ardhshme. Report Tv përmes materialit në vijimi iu përcjell disa prej këshillave të mjekëve për të ruajtur shëndetin dhe qëndruar larg problemeve shëndetësore

Kategori të tjera