Në ndihmë të Turqisë, nisen nga Shqipëria 53 pjesëtarë të personelit mjekësor! Mes tyre edhe specialistë të kërkim-shpëtimit

6 Shkurt, 17:12

Qeveria shqiptare i është përgjigjur menjëherë thirrjes për ndihmë, pas tërmetit shkatërrimtar në kufirin mes Turqisë dhe Sirisë që shkaktoi viktima të shumta, të plagosur dhe dëme të konsiderueshme.

Kategori të tjera