Në spitalin Infektiv deri në 10 urgjenca në 24 orë, mes të shtruarve edhe turistë të huaj! Mjekja: Kujdes grumbullimet gjatë sezonit

3 Gusht, 17:26

Spitali infektiv COVID-3 pret deri në 10 urgjenca në ditë. Mes të shtruarve në spital ka dhe shtetas të huaj që kanë ardhur në vendin tonë për pushime dhe gjatë kësaj kohe janë infektuar.

Kategori të tjera