Nga 14 vende të ndryshme të botës, 'Albania Bikers' bënë bashkë mbi 1000 motorist në Shijak

1 Qershor, 18:25

Eventi u organizua shoqata “Albania Bikers” në bashkëpunim me Bashkinë Shijak, ku përpos itenerarit të motoçiklistëve, i cili do të nisi nga qendra e qytetit të Shijakut, më pas do t’i drejtohet zonës së Shilores, Maminas, autostradë, për të vazhduar deri pranë rrugës së portit dhe më tej për t’u rikthyer në Shijak.