Nga pajisja grirëse 276 mijë lekë te frigoriferi 108 mijë lekë, si abuzohej me çmimet tek Universiteti Bujqësor i Kamzës

24 Shtator, 13:24

Detaje të reja kanë dalë nga abuzimi me tendera në Universitetin Bujqësor të Kamzës. Nga dosja hetimore rezultojnë shkeljet që janë bërë në pajisjet e blera mbi vlerën e çmimit në treg,  çka ka sjellë dhe arrestimin e 4 punonjësve Ali Rasha, Ahmet Mejdani, Tahir Ballgjini dhe Rushit Suna, pasi Prokuroria i akuzon për abuzim me një tender që shkon në vlerën 10.5 milionë lekë.

Kategori të tjera