Nga vendimi për tu mbuluar tek puna online, Xhoana Kurti: Ku po gabojnë bizneset (22 shkurt 2023)

22 Shkurt 2023, 21:05

Jeta e saj mori një tjetër rrjedhë kur u bë nënë Menaxhon rrjetet sociale të bizneseve Si arriti të punësohej online dhe si është jeta e saj në një fshat të Durrësit Nje nga ne prezanton Besimtarja që kapërceu kufijtë e Kullës Sonte, ora 20:00