Nisma e basteve online, Ibrahimaj: Do bëhet siç ndodh në të gjtiha vendet e botës, s’do ketë pikë të hapur në territor

1 Shkurt, 14:04

Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Delina Ibrahimaj është shprehur se ashtu sikurse në çdo mesazh të dhënë nga qeveria është shprehur se asnjë pikë e basteve online nuk do jetë në territor. Ministrja u shpreh se ashtu sikurse në çdo vend të botës do të bëhen online.

"Jemi duke punuar për rishikimin ligjet të basteve sportive online. S’do ketë pikë të hapur në territor por siç ndodh në të gjitha vendet e botës do bëhen online. Njerëzit mund të luajnë online në portale të huaja. Nuk është një fakt që nuk ndodh, Po mund që në bazë ligjit ta rregullojmë këtë proces dhe ta mbrojmë nga infromaliteti."- tha Ibrahimaj 

Kategori të tjera