Një anije ekologjike për të mbledhur mbetjet plastike në liqenin e Fierzës! E sollën gjermanët dhe do qendrojë dy vite!

29 Maj, 18:38

Për herë të parë liqeni I Fierzes, që mbulohet nga mbetjet plastike, po pastrohet me anije ekologjike. Anija me kapinetë në huaj do qendrojë dy vite në kete zone dhe vjen si financim i qeverisë gjermane për Shqipërinë.