Një nga ne -Ka 13 fëmijë, 28 nipër e mbesa, njihuni me historinë e veçantë te Nana Terezës (25 janar 2023)

25 Janar 2023, 21:59 | Përditesimi i fundit: 2023-01-25 21:59:26

Refuzon të heqë veshjen e malësores. Nana Terezë është burim frymëzimi për nipin piktor. Kjo është historia e dashurisë për familjen dhe traditave shekullore që nuk janë shuar në Bushat të Shkodrës. Por si është dita e një nëne me 13 fëmijë dhe gjyshe e 28 nipërve dhe mbesave. “NJË NGA NE” prezanton: Malësorja që u shndërrua në gjyshen frymëzuese