Një nga ne -Zanati i tij drejt zhdukjes, tornitori nuk heq dorë: Bëj shpikje me mikun tim (15 shkurt 2023)

15 Shkurt, 20:53

E njohin si Arti duararti Nuk ka hequr dorë nga zanati i tornitorit, edhe pse ka dalë në pension A ka të njëjtën vlerë puna në torno si dikur? Nga marrja e titullit Mirënjohja e qytetit të Elbasanit tek historia e jetës dhe shpikjet me mikun e tij Një nga ne prezanton: 24 orë nga jeta e tornitorit Sot ora 20:00

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha