Nuk respektoi zonën e kufizuar dhe nuk kishte dokumentacion, bllokohet skafi! Pronari 49-vjeçar gjobitet me 110 mijë lekë

14 Gusht, 21:25

Një 49-vjeçar është gjobitur me 110 mijë lekë sepse nuk respektoi zonën e kufizuar për mjetet lundruese dhe nuk dispononte dokumentacionin përkatës, në bordin e mjetit.

Kategori të tjera