Nxënës të infektuar, 4 klasa në gjithë vendin vijojnë mësimin online! 1800 mësues nga 31 mijë ende të pavaksinuar ndaj COVID

8 Dhjetor 2021, 21:27

4 klasa në të gjithë vendin janë karantinuar dhe po vijojnë mësimin online pas rasteve me COVID. Sipas Drejtorisë së Përgjithshme të Arsimit Parauniversitar, nga 31 mijë mësues, 1800 ende nuk e kanë kryer vaksinën anti-covid.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha