Osmani: Serbia të penalizohet për shkeljen e Marrëveshjes së Ohrit

22 Mars, 14:37

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, tha se pa kaluar 24 orë nga pajtimi për Aneksin e zbatimit të Marrëveshjes drejt normalizimit mes Kosovës dhe Serbisë, Beogradi deklaroi se nuk do ta zbatojë atë

Kategori të tjera