Pa shtëpi e punë, jeta në zgrip e familjes Ziai në Gjirokastër! Feride Ziai: Djali më vdiq, kam tentuar të vras edhe veten! Kërkojmë strehim

26 Mars, 15:38

Në qytetin e Gjirokastrës jeton në kushte të mjerueshme familja Ziai. Çifti ka humbur një djalë si pasojë e sëmundjes së rëndë, ndërsa tashmë gjenden në vështirësi ekonomike për të rritur vajzën 3-vjeçe. Përmes Report Tv ata kërkojnë strehim nga bashkia por dhe nga donatoret private