Paketë e re fiskale për të rinjtë, aktivistët në 'Përballje': E pamjaftueshme! Të rinjtë duan arsim dhe treg pune konkurrues

15 Prill, 15:58

Ministri Mete tha se do të ulet tatimi për pagat e të rinjve nën moshën 29 vjeç si dhe të ulen tatimet për ata që kanë fëmijë nën moshën 18 vjeç. Për aktivistët e ftuar në ‘Përballje’ në Report Tv, kjo është e pamjaftueshme dhe nuk zgjidh problemin e madh të të rinjve lidhur me largimin e tyre jashtë apo punësimin e tyre në Shqipëri.