Pakoja e Madhe, eksperti Tola: Ndihma mund të jepej për disa muaj! Duhet të gjendej dakordësi që të përfitonin dhe ata në sektorin privat! Asnjë mbështetje për studentët

12 Janar, 10:15

Rreth 1 milion shqiptarë të cilët përfitojnë nga ‘Pakoja e Madhe’ anti-infalcion, por diskutimet ka pasur dhe rreth kategorive të përjashtuara nga paketa, çështjes nëse a është e mjaftueshme vetëm për 1 muaj, apo dhe mbi cilën analizë është realizuar hartimi i saj.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha