Pas kompromisit të Ohrit, Kurti e konfirmon: Po, ka Asociacion në marrëveshjen evropiane

22 Mars, 22:20

Në propozimin evropian përshihet edhe asociacioni. Ky nuk është aludim, as interpretim, por pohim i kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti. Edhe pse deri më tani nuk ishte përmendur dhe madje është një ndër ‘kartat’ që po përdor Serbia, Kurti ka pohuar sot në një intervistë për RTK se në nenin 10 të planit evropian përfshihet asociacioni i komunave serbe.

    Kategori të tjera