Pas Vlorës dhe Shkodrës, çmontohen 47 kamera sigurie në Durrës, Shijak e Krujë! 8 persona nën hetim

27 Janar, 09:58 | Përditesimi i fundit: 2023-01-27 15:56:22

Policia e Durrësit ka çmontuar 47 kamera sigurie të cilat ishin vendosur në kundërshtim me ligjin

Kategori të tjera