Peleshi: Vit i rëndësishëm për emergjencat civile! Financim 30 milionë eurosh nga qeveria italiane, mbështet strukturat vendore dhe qëndrore

1 Shkurt, 14:01

Ministri i Mbrojtjes, Niko Peleshi bëri me dije projekt vendimin e qeverisë sa i takon planit për masat e marra për emergjencat civile. Ai tha se do të përdorej një fond shtesë prej 200 milionë lekësh për emergjencat civile. Ndërsa shtoi se qeveria italiane do të bëjë një financim prej 30 milionë eurosh për emergjencat civile në Shqipëri. 

 

Kategori të tjera