Për herë të parë në Pogradec, parada dhe gara për qenin kampion! 300 pjesëmarrës nga e gjithë bota

28 Maj, 19:12 | Përditesimi i fundit: 2024-05-28 19:16:29

Për herë të parë po zhvillohet në Pogradec konkursi i qenve. Është organizim i Federatës Kinologjike të Shqipërisë me 300 pjesmarrës nga mbarë bota. Të apasionuarit pas kafshëve shtëpiake tregojnë arsyet e pjesmarrjes në këtë kompeticion krejt të veçantë.