'Përjashtoj çdo bashkëpunim me LSI-në', Basha: Rithemelimi dëmtoi PD-në, i dhuroi Ramës një fitore të papërtypshme

9 Prill, 17:55

Kreu i PD-së Lulzim Basha në 'Studio Live' hodhi poshtë ccdo mundësi për bashkëpunim me PL dhe Rithemelimin. Sipas tij, lëvizja e Rithemelimit është një lëvizje që hedh rreh ujë në hava dhe i ka sjellë dëme demokratëve.