Përplasja e trenave në Greqi, vijon revolta e qytetarëve! Grevë 24-orëshe, ‘paralizohet’ transporti

16 Mars, 16:14

Revolta pas përplasjes fatale të dy trenave vijon të jetë prezente në Greqi. Për 24 orë, në shtetin helen do të bllokohen fluturimet me avionë dhe do të bëjë që anijet të mbeten të ankoruara në port, ndërsa punëtorët grekë do të lënë punën për të protestuar për aksidentin më vdekjeprurës hekurudhor të regjistruar në vend

Kategori të tjera