Përplasja Korreshi-Baçi/ Nënkryetari i Rithemelimit, Luçiano Boçi në 'Studio Live': PD jep shembullin e mendimit ndryshe! Për punën e SPAK kemi këndvështrime jo të njëjta

20 Maj, 20:27

Në 'Studio Live' nënkryetari i Rithemelimit, Luçiano Boçi dhe analisti Ben Andoni diskutuan për zhvillimet e fundit politike ku theksi bie tek vota e diasporës dhe debatet brenda opozitës.