Pesë diplomatët e SHBA-së dhe BE-së vizitë në Prishtinë dhe Beograd! Lajçak: Diskutuam propozimin për normalizimin e marrëdhënieve Kosovë-Serbi

20 Janar, 17:47

Të dërguarit e posaçëm të Shteteve të Bashkuara dhe Bashkimit Evropian, Gabriel Escobar dhe Miroslav Lajçak së bashku me këshilltarët e presidentit francez Emannuel Macron, të kancelarit gjerman Olaf Scholz dhe kryeministres italiane Giorgia Meloni pritet të qëndrojnë ditën e sotme në Kosovë dhe Serbi

    Kategori të tjera