Peshkatari 35-vjeçar, besnik i liqenit të Fierzës prej 10 vitesh! Admir Rexha: Kaloj kohën duke peshkuar, jam i pa punë!

28 Janar, 15:28 | Përditesimi i fundit: 2024-01-29 06:56:58

Lidhja e fortë me liqenin e Fiercës dhe pasioni për peshkimin e ka bërë Admir Rexhën që prej 10 vitesh të dalë çdo ditë për të peshkuar. Përveç pasionit, 35-vjeçari me këtë punë siguron edhe jetesën teksa e shqetëson peshkimi me dinamit.