Po bëhet viral me qepët e tij, “Një nga ne” sjell ditën e fermerit që synon Guiness-in: Do bëj varg 110 metra, kërkoj ndihmë nga shteti

9 Maj, 10:09 | Përditesimi i fundit: 2024-05-09 10:49:56

Ambiciet e tij kanë shkuar përtej fitimeve financiare. Kujtim Plangaj nga fshati Boks në Shkodër, ka spikatur në mesin e shumë fermerëve me risitë që sjell.

Traditën shekullore të kultivimit të qepëve të Drishtit e ruan prej 33 vitesh dhe kërkon që të futet në librin Guiness me një varg 110 metra të gjatë.