Pogradec/ Tre jetime me nënën shurdhmemece jetojnë në kushte të vështira! 19 vjeçarja kërkon ndihmë për motrën e sëmurë

29 Prill, 17:56

Tre fëmijë jetim në Pogradec me nënën shurdhmemece bëjnë apel për ndihmë pasi janë pa shtëpi. Përmes Report TV, vajza e madhe e familjes, Xhystina kërkon nga institucionet t’u sigurojnë banese si dhe ilaçe për motren e saj me te vogël që ka kryer transplantin e veshkave.