Pr/ligji i ri: Hetim edhe familjarëve të të dënuarve e atyre që janë në shërbim prove

29 Janar, 16:11

Shërbimi i Kontrollit të Brendshëm të Burgjeve e cila ka detyrë të hetojë efektivët kërkon lejen të hetojë dhe të dënuarit në qeli, familjaraët e tyre por dhe personat që janë në shërbim prove. Në pr/ligjin e hedhur për konsultim publik parashikohet krijimi i Agjencisë së Mbikqyrjes në sistemin penintenciar që do të ketë më shumë kompetenca.

Kategori të tjera