Problemet në arsim/ Taulant Muka në Studio Live: Rektori i Universitetit të Tiranës me plagjiaturë! Ja kush janë dekanët dhe ministrat plagjiaristë

10 Qershor, 19:05 | Përditesimi i fundit: 2024-06-10 19:06:00

Nora Malaj dhe Taulant Muka nxorën në pah disa problematika në arsimin shqiptar, ku një prej tyre është plagjiatura. Muka akuzoi për plagjiaturë rektorin e Universitetit të Tiranës, dekanët e Juridikut dhe Ekonomisë, pa lënë pa përmendur edhe disa ministra kabineti.