Produktet 'Wudy' me baktere të rrezikshme, mjeku: Duhet kujdes! Deri më tani nuk ka qytetarë të paraqitur në spital me shenja të infeksionit

22 Shtator, 14:37 | Përditesimi i fundit: 2022-09-22 17:43:37

Thirrjen e Autoriteti Kombëtar të Ushqimit për të mos i konsumuar produktet "Wudy' pasi i kanë rezultuar me bakterin e rrezikshëm “Listeria”, e mbështet dhe mjeku epidemiolog Rexhep Muja.

Kategori të tjera