Projekti turistik i Portit të Durrësit, nënshkruhet marrëveshja mes qeverisë shqiptare dhe investitorit Alabbar

30 Janar, 10:45 | Përditesimi i fundit: 2023-01-30 14:39:48

Ditën e sotme është nënshkruar marrëveshja mes qeverisë shqiptare dhe investitorit Alabbar për projektin turistik të Durrësit.

Kategori të tjera