Prokurori Arjan Ndoja kërkon rikthimin, do marrë 75% të pagës, u shkarkua për lidhje me krimin dhe implikime të rënda, mister 200 mijë m2 prona në Durrës

13 Gusht, 18:15

TIRANË- Ish-prokurori i Durrësit Arjan Ndoja, i shakrkuar në 6 maj të vitit 2022 nga Komisioni i Vetingut i shkallës së parë për lidhje të shumfishta me krimin, kërkon rikthimin në detyrë. Ndoja i kërkon Kolegjit të Posaçëm të Apelimit rrëzimin e vendimit të Komisionit të Vetingut  për shkarkimin e tij nga detyra dhe rikthimin e tij në Prokurorinë e Durrësit. Kolegji i Apelimit ka regjistruar çështjen në 14 korrik 2022 dhe ka caktuar trupin gjykues të kryesuar nga Natasha Mulaj, relator Sokol Çomo dhe anëtarë Ina Rama, Albana Shtylla dhe Mimoza Tasi.

Kategori të tjera