Prokuroria e Tiranës zbardh skemat mashtruese me mikrokreditë, 9 masa sigurie për administratorë të subjekteve financiare e përmbarues! Blenë 3999 kredi të këqija 7.2 mln euro

23 Maj, 10:17 | Përditesimi i fundit: 2024-05-23 18:29:45

Gjykata e Tiranës ka caktuar 9 masa sigurie për administratorë të subjekteve financiare dhe përmbarues, me kërkesë të Prokurorisë së Tiranës, për skemat mashtruese me mikrokreditë për akuzën e “skema mashtruese dhe piramidale”. 5 prej masave janë arrest në burg kurse 4 arrest në shtëpi.