Propozimet e PD-së për ‘Zgjedhoren’, Kthupi: S’bashkojmë votat me Rithemelimin, grupet e tjera e kanë derën e hapur

22 Shtator, 18:06

Partia Demokratike ka bërë 6 propozime për Reformën Zgjedhore, 3 prej të cilave kërkojnë ndërhyrjen në Kushtetutën. Lista të hapura, veting të politikanëve, votim të emigrantëve ku jetojnë, votim dhe numërim elektronik dhe ulje të numrit të zonave elektorale ishin propozimet kyçe për reformën zgjedhore