Protestë në Milot për të shpëtuar Urën e Zogut, arkitekti italian: Do të bëjmë projektin e restaurimit

7 Shkurt, 16:14

Arkitektë të shoqatës “Europa Nostra” kanë inspektuar sot urën e Zogut, e cila ka pësuar dëme të shumta dhe rrezikon shembjen. Bashkë me inxhinierët shqiptarë ata do të hartojnë një studim konservimi dhe restaurimi  që do t’ia paraqesin në vijim Ministrisë së Kulturës

Kategori të tjera