Publikohet AUDIO me zërin e Messina Denaro, mallkon dhe shan Falconen por edhe një moment dobësie me të dashurën e tij: Ndihem vetëm

5 Shkurt, 12:45 | Përditesimi i fundit: 2023-02-05 15:53:34

Frika nga sëmundja, vetmia, por edhe pika urrejtjeje që të bëjnë të dridhesh. Këto janë mesazhet që merr nga transkriptimi i bisedave të tij dhe imazhi që merr për Denaron, që del nga biseda me një grua me të cilën ishte lidhur për një vit e gjysmë, nga viti 2021.

Kategori të tjera