Publikohet draft-rezoluta për Asociacionin e Komunave me shumicë serbe në Kosovë, REL: Do ketë simbolet dhe institucionet e veta

30 Janar 2023, 19:10

Në një draft-statut të publikuar të hënën nga organizata gjermane, Friedrich-Ebert-Stiftung (FES), parashihet që Asociacioni i komunave me shumicë serbe në Kosovë të formohet në përputhje me Kushtetutën dhe sistemin juridik të Kosovës