Punët e fshatit Trashovicë nga mëngjesi në mbrëmje! Sot në orën 20:00 në Një Nga Ne

17 Prill, 09:18

Të ardhurat e vetme të Gëzim Bajramit janë nga bujqësia. 6 vite më parë u zhvendos me familjen në fshatin Trashovicë të Gramshit ku bleu 3 hektarë tokë. Ndiqni ditën e tij mes punëve të zakonshme të fshatit dhe pasionit për fyellin në “Një nga ne”! Sonte ora 20:00 në Report Tv.