Qemal e Kozeta Zylo: Shkollë shqipe për shqiptarët e Amerikës

8 Shtator, 07:28

Bashkëshortët Qemal Zylo dhe Kozeta Zylo edhe pse emigruan në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, të detyruar nga viti i vështirë 1997, kur Shqipëria rrezikohej nga një luftë civile, nuk e harruan vendin e tyre.

Kategori të tjera