Qeveria vendos, Rama: Rritje page për policinë e shtetit, zjarrfikësit dhe policët e burgjeve, vendimi hyn në fuqi menjëherë

28 Shtator, 13:03 | Përditesimi i fundit: 2022-09-28 15:35:13

Pas mbledhjes së Këshillit të Ministrave ka qenë +Kryeministri Rama i cili ka dalë në deklaratë për mediat dhe ka komunikuar vendimin për rritje page për të gjithë punonjësit e policisë, policëve të burgjeve si dhe zjarrfikësve.

Kategori të tjera