Rama batuta gjatë inspektimit të shkollës në Kamzë: Vota është investim! Demokratët më të mëdhenj janë socialistët

22 Prill, 17:47 | Përditesimi i fundit: 2024-04-23 09:09:06

Gjatë vizitës në shkollën “Demokracia” në Valias të Kamzës kryeministri Edi Rama bëri batuta me qytetarët duke u thënë se investimi i tyre në votë për socialistët u përkthye në investim për rindërtimi e shkollës 9 vjeçare “Demokracia’. Madje një prej tyre ishte dhe demokrat.