Rama mban fjalën e tij në Asamblenë e Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara: Lufya në Ukrainë është dhe e jona, Rusia, sulm të drejtës ndërkombëtare

24 Shtator, 17:49

Kryeministri Edi Rama mban fjalën e tij në Asamblenë e Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara

Kategori të tjera